• Ivatherm - Twitter
  • Ivatherm - Facebook
  • Ivatherm - Blog
  • Ivatherm - Pinterest
PROIZVODI
PO KATEGORIJI
PO TIPU KOŽE
PO NAZIVU
PROIZVODI
PO KATEGORIJI
PO TIPU KOŽE
PO NAZIVU
PROIZVODI
PO KATEGORIJI
PO TIPU KOŽE
PO NAZIVU
PROIZVODI
PO KATEGORIJI
PO TIPU KOŽE
PO NAZIVU
PROIZVODI
PO KATEGORIJI
PO TIPU KOŽE
PO NAZIVU
PROIZVODI
PROIZVODI ZATVORI
PO KATEGORIJI PO TIPU KOŽE PO NAZIVU
PO KATEGORIJI PO TIPU KOŽE PO NAZIVU ZATVORI
PO KATEGORIJI PO TIPU KOŽE PO NAZIVU ZATVORI
PO KATEGORIJI PO TIPU KOŽE PO NAZIVU ZATVORI

GlykoLift – Briše efekat vremena

*Međunarodna federacija društva kozmetičkih hemičaraFata_GLYKOLIFT Ivatherm koristi prednosti glikobiotehnologije za spektakularan efekat liftinga. Glikani su polisaharidi koji stimulišu fibroblaste u proizvodnji kolagena. GlykoLift, NOVI anti-aging proizvod, sadrži koktel aktivnih sastojaka sa globalnim anti-aging efektom: Glykokine Factor S i Smeđe alge za stimulisanje stvaranja kolagena, hijaluronska kiselina i ši buter za efekat hidratacije, dobro poznati antioksidant vitamin E za trenutnu blistavost i optički efekat isijavanja.

U našoj afektivnoj memoriji šećere povezujemo sa slatkišima iz detinjstva. Tek kao odrasli postajemo svesni negativnog efekta po naše zdravlje usled preterane konzumacije šećera. Novija istraživanja kompleksnih ljudskih ćelijskih struktura, glikana,  rehabilituju doprinos šećera i postavljaju revolucionarni koncept nege zrele kože, koristeći globalni anti-aging pristup zasnovan na glikobiotehnologiji. Polisaharidi koji su prisutni u ljudskim ćelijama dokazano imaju veću ulogu od energetske i strukturalne. Gerard Redziniak (inovator i naučni konsultant u kozmetologiji, predsednik IFSCC* kongresa, Pariz 2014.) je izjavio: „Trenutno smo u procesu proglašavanja uzvišenosti šećera i tek smo počeli sa istraživanjima ovih neverovatnih molekula.“

INOVACIJA: Glikani su polisaharidi neophodni za komunikaciju ćelija u ljudskom telu. Kako starimo, efikasnost glikana opada. GlykoLift pomaže da se ponovo uspostavi komunikacija između ćelija kože i stimuliše fibroblaste da proizvode kolagen.

GlykoLift anti-aging proizvodi imaju dvostruki efekat obnove i prevencije starenja kože, preporučuju se za sve tipove zrele kože.

GlykoLift obnavlja mikro reljef kože, smanjuje bore i poboljšava teksturu zrele i oslabljene kože. Formulacija kreme održava hidrataciju kože, kroz zaštitnu barijeru iz dubljih slojeva ka spolja, a serum ima ulogu prodiranja duboko u kožu i dostavljanja aktivnih sastojaka. Nanošenjem kreme i seruma se dobija trenutni i dugotrajni efekat izglađivanja kože, pružajući prijatan osećaj “brisanja vremena“. GlykoLift omogućava duboku regeneraciju i podmlađivanje kroz:
Podmlađivanje fibroblasta i regeneracije vlakana kolagena
Sintezu hijaluronske kiseline i laminina 5
Gliko nauka ili „nauka o šećerima“ je jedan od najvažnijih novijih naučnih pravaca za negu zrele kože. GlykoLift proizvodi sadrže 4 aktivna sastojka koji su inspirisani gliko naukom, uz komplementarna svojstva za postizanje maksimalne efektivnosti:
Glycokine Factor S – oligosaharid glukuronska kiselina, je prirodna sekvenca šećera dobijen biofermentacijom;
Ekstrakt smeđih algi (Phycojuvenine);
Biofermentacija polisaharida ekstrahovanih iz ovsa i kvasca;
Hijaluronska kiselina.

GlykoLift krema  je veoma bogata aktivnim sastojcima: Glycokine Factor S, ekstrakt smeđih algi (Phycojuvenine) dobijen biofermentacijom polisaharida, hijaluronska kiselina sa velikom molekularnom masom, ši buter, glicerin (biljnog porekla), vitamin E i soft-focus puder (puder sa optičkim efektom koji ublažava bore).

GlykoLift serum sadrži istu kombinaciju aktivnih sastojaka, ali u većoj koncentraciji. Serum je postao deo svakodnevne nege kože. On je lagani vodeni rastvor, sastoji se od manjih molekula, koji prudiru duboko u kožu. Koža ga brzo apsorbuje i trebao bi se nanositi pre GlykoLift anti-aging kreme.

GlykoLift anti-aging proizvodi ne sadrže parabene i dermatološki su testirani za iritacije. Treba ih naneti ujutru i uveče na potpuno očišćenu kožu lica i vrata.

*Internacionalna Federativno Društvo Kozmetičkih Hemičara

IVAPUR MAT matirajuća krema

IVAPUR MAT matirajuća krema

GLYKOLIFT Lifting serum

GLYKOLIFT Lifting serum

PRATITE NAS

  • Ivatherm - Twitter
  • Ivatherm - Facebook
  • Ivatherm - Blog
  • Ivatherm - Pinterest