• Ivatherm - Twitter
  • Ivatherm - Facebook
  • Ivatherm - Blog
  • Ivatherm - Pinterest
PROIZVODI
PO KATEGORIJI
PO TIPU KOŽE
PO NAZIVU
PROIZVODI
PO KATEGORIJI
PO TIPU KOŽE
PO NAZIVU
PROIZVODI
PO KATEGORIJI
PO TIPU KOŽE
PO NAZIVU
PROIZVODI
PO KATEGORIJI
PO TIPU KOŽE
PO NAZIVU
PROIZVODI
PO KATEGORIJI
PO TIPU KOŽE
PO NAZIVU
PROIZVODI
PROIZVODI ZATVORI
PO KATEGORIJI PO TIPU KOŽE PO NAZIVU
PO KATEGORIJI PO TIPU KOŽE PO NAZIVU ZATVORI
PO KATEGORIJI PO TIPU KOŽE PO NAZIVU ZATVORI
PO KATEGORIJI PO TIPU KOŽE PO NAZIVU ZATVORI

Inovacija

b5b65630a6ac2f944748501fe862f619Viniferol® (Resveratrol) je aktivni sastojak koji je postao referenca u anti-age i tretmanima protiv bora. Ivatherm je prva kompanija koja je koristila Viniferol®  u kozmetičkim proizvodima od osnivanja kompanije 2005. godine.

Viniferol je prirodni fitoestrogen koji se može naći u malim količinama u crvenom vinu. Ova supstanca je možda odgovorna za fenomen „francuski paradoks“ koji se odnosi na nisku stopu kardio-vaskularnih bolesti uprkos ishrani bogatoj mastima.

Resveratrol aktivira „gen dugovečnosti“ nazvan sirtuin, koji se nalazi u koži  i produžava život ćelija. Danas se može naći u apotekama kao suplement.

ANTIRID 50 mlATICEARCAN 15M

Septembar 2006- Aquaphylline®-Akvaporin koncept hidratacije

8796455501854Za otkriće akvaporina je dodeljena Nobelova nagrada 2003. Značajna istraživanja je sproveo profesor molekularne biologije dr Gheorghe Benga sa „Iuliu Hatieganu“ univerziteta, Kluž, i imao je važan doprinos njihovom otkriću. Poboljšavanje cirkulacije vode iz dubljih slojeva kože ka njenoj površini se postiže povećanjem broja vodenih kanala u membranaa ćelija, akvaporini, koji se nalaze na spoju derma i epiderma. Aquaphyline® ima svojstvo stimulisanja sinteze akvaporina.  Aquaphyline®  se ekstrahuje iz cveta divlje biljke dan i noć, ima intenzivni hidrirajući efekat zahvaljujući dvostrukom procesu: pomaže u sintezi akvaporina i povećava nivo hijaluronske kiseline, dobro poznatog „molekularnog sunđera“ kože.

IVAHIDRA+ crema pentru fata 40 mlIVAHIDRA+ crema pentrru maini 50 mlIVAHIDRA+ crema pentru corp 200 mlAQUAFIL LIGHT 50 mlAQUAFIL RICH 50 ml

Oktobar 2008: MDI complex

MDI complex je aktivni sastojak visokog kvalieta, ekstrahovan iz morske hrskavice sačinjen od glikosaminoglikana koji pomaže u održavanju enzimske ravnoteže neophodne za zdravu kožu. Deluje protiv kolageneze (enzima koji razlažu vlakna kolagena), MDI complex štiti čitavu strukturu kože i smanjuje broj i veličinu krvnih sudova koji se pojavljuju na licu. Predstavlja aktivni kozmetički sastojak koji uspešno pomaže koži kod poremećaja kao što je kuperozna koža, koju dermatolozi smatraju teškom za tretiranje.

Razlaganje dermalnog matriksa ima važan efekat na proces starenja kože i takođe se smanjuje debljina i nivo kolagena u koži. MDI complex kontroliš proces starenja kože i odlaže ga. Takođe ima pozitivan uticaj na smanjenje tamnih krugova i nadutosti oko očiju. Štiti od UV zračenja.

ATICEARCAN 15MCrema pentru piele sensibila cuperozica

14. novembar 2009. Sytenol®A

IVAPUR A.I. Akne SytSytenol®A je aktivni sastojak čija efikasnost u tretiranju akni je slična topikalnim retinoidima ali bez njihovih nuspojava. Sytenol®A je inovativni sastojak koji se bori na svim nivoima inflamatornog procesa, smanjuje lučenje sebuma i ima odlično antibakterijsko dejstvo. Preporučuje se za masnu kožu sa ozbiljnim nepravilnostima, Akne-Syt ima snažno dejstvo protiv svih uzročnika akni: inflamacije, lučenje sebuma, bakterija i poremećaje keratinizacije.

Krema ubrzava rasčišćavanje akni sprečva njihovo ponovno pojavljivanje, smanjuje rizik od nastanka ožiljaka. Odlično je podnose svi tipovi kože.

1. octobar 2010- PhytoCellTech™ Alpske ruže

alpiPhytoCellTech™ Alpske ruže je aktivan sastojak protiv starenja koji je nagrađen za Inovaciju i efikasnost 2008. godine na Internacionalnoj konferencji „U kozmetici“ u Amsterdamu. To je ekstrakt matične ćelije biljke Rhododendron ferrugineum, retke biljke koja raste na velikoj nadmorskoj visini na Alpima. Ekstrakt matičnih ćelija biljaka štiti i revitalizuje matične ćelije kože ljudi, koje su izvor nove i zdrave kože.

UNA pt fata 50 mlUNA pt contur de ochi 15 ml

Hidratantna krema za lice SPF 20

Hidratantna krema za lice SPF 20

IVAHIDRA+ Hidratantna krema za telo

IVAHIDRA+ Hidratantna krema za telo

PRATITE NAS

  • Ivatherm - Twitter
  • Ivatherm - Facebook
  • Ivatherm - Blog
  • Ivatherm - Pinterest